Om 24syv

24syv er en lyd-app, der samler og serverer kvalitetsindhold om alt det, du behøver at vide om samfund, business, internationale forhold, sport og underholdning - og alt derimellem.

link til 24syv app på Google Playlink til 24syv app på app store

Lytteren bestemmer

Nyhederne står aldrig stille. Men hvis du har det ligesom os, er det rart selv at bestemme, hvornår og hvordan du vil lytte til de vigtigste nyheder og mest inspirerende podcast. På 24syv kan du tilpasse dit nyhedsoverblik.

Du ved hvor meget tid du har - og hvilke kategorier du synes er vigtigst. Vælg mellem 5, 10 eller 20+ minutter med korte nyheder inden for samfund, business, internationale forhold, sport og underholdning.

Mobil som viser 24syv app forside

Nyheder og aktualitet

På 24syv finder du altid de vigtigste nyheder og mest højaktuelle podcast og lydartikler - alt det, du skal bruge for at blive opdateret, mens du lytter.

Hent appen gratis

Hvad er 24syv?

24syv er en high-tech lyd-app med troværdig og relevant kuratering af dine nyheder og aktuelle podcast. Vi ønsker at bidrage til oplyste verdensborgere gennem lyd, journalistik og teknologi.

24syv er en del af Berlingske Media, som også ejer Weekendavisen, Berlingske, B.T. og Euroinvestor. Udover disse medier, distribuerer appen også indhold fra en række andre kvalitetsmedier og podcast, der omhandler samfund, internationalt, business, underholdning og sport.